Met kerst en 2019 in zicht, is een eindejaarsevent juist nu de manier om zowel de successen te vieren, stil te staan bij wat er allemaal is gebeurd en vooruit te blikken op 2019.

PROOSTEN, BOUWEN OF VOORUITKIJKEN?

De uitdaging: het organiseren van de jaarlijkse kerstviering, teamdag of kick-off. Aan jou de taak om iets te organiseren waar nog lang over wordt nagepraat. De belangrijkste vraag die je hierbij kunt stellen is: waar wil je als organisatie dit jaar de nadruk op leggen? Wil je het team bedanken om de motivatie hoog te houden, wil je de samenwerking versterken of wil je een strategie ontwikkelen?


Het antwoord hierop is mede afhankelijk van waar de organisatie nu staat. Hebben je medewerkers dit jaar extra inzet moeten tonen, ging het jullie voor de wind of is er gereorganiseerd? Wil je jouw medewerkers nog meer fan maken van werk en merk of heb je een nieuwe strategie die je wilt overbrengen?


De inspiratie voor bijzondere eindejaarsevents zijn daarom verdeeld in drie belangrijke doelen: vieren en bedanken, samenwerken en teambuilding en terugkijken en vooruitblikken.

VIEREN
EN BEDANK
EN

SAMENWERKEN EN TEAMBUILDING

TERUGKIJKEN EN VOORUITBLIKKEN