SAMENWERKEN EN TEAMBUILDING


Teamdagen en personeelsfeesten worden het hele jaar door georganiseerd. De zomer is ideaal om in de buitenlucht een event te organiseren, maar qua tijd zijn juist de wintermaanden geschikt om in te zetten op teambuilding. Het nieuwe jaar is bij vrijwel iedere organisatie de start van nieuwe projecten en plannen, waarbij het belangrijk is dat medewerkers goed samenwerken en hierdoor op hun best kunnen presteren. Teambuilding blijft ‘hot’, omdat het zorgt voor een sterker groepsgevoel en het een flinke boost geeft in de motivatie bij iedereen. De medewerkers hebben plezier en tegelijkertijd krijgen ze ook inzicht in hun eigen gedrag en hoe hun samenwerking als team is.


Ook bij teamdagen kan je stilstaan bij de successen die er geboekt zijn. Het liefst doe je dit door het team nader tot elkaar te brengen. Hoewel buiten zich voornamelijk leent om in beweging te komen, kan je ook tijdens de winter binnen op een originele manier werken aan het teamverband. Uiteindelijk worden de successen van het afgelopen jaar duidelijk, realiseert het team nog meer wat hen verbindt en ontdek je de groeimogelijkheden.


HUSKY RIJDEN

10 - 36 PERSONEN | 1 - 1.5 UUR | PRIJS OP AANVRAAG


Slede rijden in Nederland? Ja, het kan echt! Maak met jouw team een unieke tocht door de bossen in een karrenspan met deze bijzondere honden. Husky rijden is een onvergetelijke ervaring, waarbij je meer inzicht krijgt in samenwerking en interactie.


RUN YOUR HOTEL

10 - 12 PERSONEN | 2 DAGEN | 499 EURO P.P.


Run Your Hotel is een intensief en volledig uniek programma waarmee je in twee dagen ware service in je organisatie kunt brengen. Inspirerend én confronterend, en begeleid door experts op het gebied van verandermanagement. Je runt alle afdelingen van het hotel: keuken, huishouding, bediening, receptie en directie. Met échte gasten, waardevolle feedback en een hands-on aanpak. Een eye-opener en bron van inspiratie! Vervolgens maak je op de tweede dag de vertaalslag naar jouw organisatie zodat jullie het service niveau naar een hoger plan kunnen tillen.