TERUGKIJKEN EN VOORUITBLIKKEN

De overgang van oud naar nieuw is voor veel organisaties het moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken op het nieuwe jaar. Er zijn prachtige successen behaald, maar om te kunnen groeien zijn nieuwe ideeën en strategieën nodig. Je wilt dus kijken wat je het komende jaar wilt verbeteren en wat je wilt versterken. Dit kan natuurlijk aan de traditionele vergadertafel tijdens een vergadering of door middels van een presentatie door de directeur. Maar je wilt dat medewerkers zelf een bijdrage kunnen leveren aan het ontwikkelen en uitrollen van deze plannen.


Door de medewerkers namelijk actief te betrekken bij de nieuwe ideeën en strategieën voelen ze zich verbonden met de doelen die behaald moeten worden en zullen zij zich ook harder hiervoor inzetten. Stimuleer tijdens de sessie ook de creatieve geest van de medewerkers, want dan staan ze nog meer open voor verandering.


INSPIRATIEWANDELING

2 - 10 PERSONEN | 1.5 - 2 UUR | 750 EURO EXCLUSIEF BTW


Je vertrekt met een heerlijk lunchpakketje richting de prachtig nabijgelegen bossen. De wind waait door je haren en zorgt voor een frisse neus. Onder begeleiding van Sandra Brandt, de klaagvrij expert en initiator van de klaagvrije maandag, ondervinden jullie de kracht van het eigen voorstellingsvermogen en werken jullie aan een positieve mindset. Het vertrekpunt is een uitdaging of thema waar jullie een frisse kijk voor kunnen gebruiken. Bij terugkomst hebben jullie een schat aan inzichten om de dag mee te vervolgen.