VIEREN EN BEDANKEN

Kerst en oud & nieuw zijn de ideale aanleiding om successen te vieren en medewerkers te bedanken. Het is voor organisaties namelijk de kans om hun waardering te uiten voor de bijdrage die iedereen geleverd heeft het afgelopen jaar. Door waardering uit te spreken voelen medewerkers zich gezien en erkend, en zijn ze bereid om zich ook komend jaar vol enthousiasme in te zetten.


Wil je de nadruk leggen op vieren en bedanken? Zorg dan vooral dat er een informele sfeer ontstaat en dat iedereen het gezellig heeft. Onder het genot van een hapje en een drankje maken collega’s herinneringen, waardoor de band onderling nog sterker wordt. Dit kan door bijvoorbeeld aan lange tafels te dineren en tussen gangen door te rouleren, zodat er interactie ontstaat tussen de medewerkers. Zo stimuleer je dat men niet bij ‘het vaste groepje’ zit, waardoor er nog meer onderlinge verbinding en begrip zal ontstaan. En alle lagen doen mee, dus ook de directeur mengt zich tussen de medewerkers.

WINTER IN THE WOODS

VANAF 4 PERSONEN | AANSCHUIFAVONDEN + EXCLUSIEF | 4 - 6 UUR


Stel je voor: een glazen kas, gevuld met lichtjes en warmte. Op de achtergrond het statige Hotel De Bilderberg en haar prachtige bossen. Binnen lange, rijk versierde tafels vol smaakvolle gerechten. Een plek om deze winter samen te komen, te vieren en te proosten. In de sfeer van Hygge - de Deense knusheid - maak je bij Bilderberg van jouw kerstevent, nieuwjaarsborrel of kick-off de perfecte start van het nieuwe jaar.

WINTERBARBECUE

VANAF 10 PERSONEN | 4 - 6 UUR | PRIJS OP AANVRAAG


Wil je het jaar leuk afsluiten of het nieuwe jaar op een informele manier beginnen? Verras dan jouw werknemers met een heerlijke winterse barbecue bij één van onze Bilderberg hotels. Tijdens de Winter BBQ krijg je een persoonlijke kennismaking met de keuken van het Bilderberg hotel waar de BBQ plaatsvindt. Leer en proef hoe de lokale en eigen producten verwerkt worden tot de heerlijkste barbecue gerechten en vier met elkaar het leven!