UITLEG ONDERZOEK

Beste collega, hierbij nodigen we je uit om deel te nemen aan het onderzoek IK, JIJ, WIJ.

Waarom dit onderzoek?

  • Je werkt met heel veel verschillende collega’s samen en het is belangrijk dat iedereen zich veilig en thuis voelt tijdens het werk in je hotel. We willen van je weten wat goed gaat, maar ook of er nog dingen zijn die beter kunnen. Hoe is de werksfeer en wat kan er gedaan worden om de werksfeer nog beter en leuker te krijgen?
  • Bij Bilderberg werken veel mensen samen. Mensen die vanuit verschillende werelddelen komen. Daarom is het belangrijk dat we goed met elkaar omgaan en elkaar, ondanks onze verschillende culturen en achtergronden, begrijpen.
  • Ook willen we weten of de maatregelen die we hebben genomen bekend zijn en of deze goed werken.


Wat gebeurt er met de resultaten?

De uiteindelijke resultaten van het onderzoek kun je lezen in een speciaal online magazine. De vertrouwenspersoon, de preventiemedewerker, het ondernemingsraad-lid en de General Manager in je hotel gaan in een werkgroep aan de slag met de uitkomsten van het onderzoek. Daarna komen zij met een actieplan zodat we voor jullie en met elkaar het “thuis” gevoel kunnen versterken.

Hoe kun je meedoen aan het onderzoek?

Je ontvangt een e-mail met uitleg over hoe je de vragenlijst moet invullen. In deze mail staat ook jouw persoonlijke inlogcode en een link waar je op kunt klikken om naar de online vragenlijst te gaan.


Mocht je problemen tegenkomen bij het invullen van deze online vragenlijst, ga dan naar je leidinggevende. Hij of zij kan, bij hoge uitzondering, vragen of er een papieren versie met de vragen aan jou kan worden uitgereikt. Je kunt de online vragenlijst ook samen invullen met de vertrouwenspersoon of preventie medewerker.


Hoe meer mensen deze vragenlijst invullen des te beter kunnen we samen aan de slag om voor iedereen een nog leukere werkplek te realiseren. Het kost je slechts 15 minuten om het formulier in te vullen. Alvast bedankt voor je medewerking.