Binnenkort...

hebben we je hulp nodig

Binnen Bilderberg vinden we werkplezier en respectvol met elkaar omgaan belangrijk. In jouw hotel werk je samen met veel collega’s. Maar samen maken jullie (wel) de cultuur in je hotel. Met hoeveel collega’s we samenwerken en uit welke wereld landen we allemaal komen kun je zien op de volgende pagina.

Omdat het belangrijk is dat iedereen zich prettig voelt op de werkvloer willen wij graag jullie mening hierover weten. Dit doen we door middel van een onderzoek.

Binnenkort is jouw hulp nodig om een goed beeld te krijgen van het werkplezier in jouw hotel. Daarom ontvangen jullie in de laatste week van oktober een digitale vragenlijst en worden sommige van jullie willekeurig en vrijblijvend uitgenodigd voor een diepte interview. We hebben het onderzoeksbureau Bezemer Kuiper en Schubad gevraagd om dit onderzoek voor ons te doen. De uitslag van dit onderzoek gebruiken we om onze cultuur te versterken waardoor iedereen bij Bilderberg zichzelf kan zijn en met plezier kan werken.

Jouw werkplezier is belangrijk!

Alle informatie en antwoorden worden anoniem verwerkt, dat wil zeggen dat we niet weten van wie ze afkomstig is. Als er onduidelijkheden zijn met betrekking tot de vragen of als je graag persoonlijk en in vertrouwen contact wilt hebben met de onderzoekers, verstuur dan gerust een e-mail of neem telefonisch contact op.


Willeke Bezemer (projectleider)

Cora de Olde (onderzoeker), tel. 06 215 636 70

Els van Batum

Directeur Personeel & Organisatie